Kalendář akcí na rok 2018

26.01.2018 15:27
Opět máme další rok za sebou a my jsme si  pro vás připravili  několik tradičních akcí a doufáme, že bude hojná účast jako v předchozích letech.

Turnaj ve hře Člověče, nezlob se!  se koná 18. 2. 2018 v neděli od 13:00 v prostorách Motorestu U Rohatýho Kola. Na tuto akci je nutné se předem přihlásit.

Dětský karneval  se letos koná o něco déle, než v minulých letech, a to 11. 3. 2018 v neděli od 14:00 v prostorách Motorestu U Rohatýho Kola

Velikonoční jarmark- již 6. ročník !! 18. 3. 2018 v neděli od 13:00 opět v prostorách Motorestu U Rohatýhho Kola. Těšit se můžete na malované kraslice, bylinky a čaje, vonné svíčky, keramiku, paličkované výrobky, košíky a další..Připraveny budou jako již tradičně oblíbené dětské dílničky, kde si vaše děti budou moct namalovat kachní vajíčko voskem a vyrobit další velikonoční dekorace.

Dětský den- tentokrát v pirátském stylu. červen 2018- datum upřesníme

Helloweenské dílníčky a rozsvěcení dýní- říjen 2018- datum upřesníme

Adventní dílny pro dospělé-  1. 12. 2018 v sobotu v podvečer, čas upřesníme

Rozsvěcení vánočního stromečku a adventní dílničky pro děti- 2. 12. 2018 v neděli v prostoru u stromečku na návsi a dílničky v bývalé prodejně.